Her er- og blir du noe

Bibliotekene i Agder tilbyr nå utlån av e-bøker på norsk. I likhet med bibliotekenes øvrige tilbud er også lån av e-bøker gratis.

Bibliotekene i Agder er blant de første i landet som tilbyr utlån av norske e-bøker. Samarbeidet omfatter både skolebibliotek, folkebibliotek og universitetsbibliotek. E-lån Agder er navnet på den nye satsingen.

Det er Vest-Agder fylkesbibliotek, Aust-Agder bibliotek og kulturformidling, Universitetsbiblioteket i Agder, samtlige folkebibliotek og skolebibliotekene i videregående skoler i hele Agder som står bak E-lån Agder.

For å kunne låne e-bøker gjennom E-lån Agder trenger du en pc, en smarttelefon, et nettbrett eller lesebrett med internettforbindelse.  Du må også ha en PDF-leser fra Adobe. Hvis du bruker et nettbrett eller en smarttelefon, må du laste ned en gratis app, Bluefire Reader, for å lese e-bøkene.

Du finner E-lån Agder her.

Ta kontakt med Studieverkstedet hvis du ønsker å låne en e-bok via skolens bibliotek. Vi hjelper deg med pinkode og gir deg informasjon om det du trenger for å komme i gang.

 

av Haugland, Åse, publisert 27. januar 2014 | Skriv ut siden