Her er- og blir du noe

Kvadraturen skolesenter har fått nye sykkelstativer i farger som matcher skolens logo. De flotte sykkelstativene er laget av skolens egen ungdomsbedrift Vargs UB, som i vår vant 1. premie i kategorien Beste innovative produkt/tjeneste. Kåringen fant sted på Lillestrøm varemesse, hvor det årlig arrangeres NM for Ungdomsbedrifter.

Under ArbeidElevene har selv konstruert de smarte og solide stativene med et såkalt Solid Egde DAK program og en CNC-styrt dreiebenk. Delene har de sveiset sammen. Stativene er galvanisert for å unngå rust og deretter pulverlakkert. Kunden kan selv velge farge.

NM for Ungdomsbedrifter omtaltes som Norges mest kreative mesterskap. 83 ungdomsbedrifter hadde kvalifisert seg gjennom fylkesvise konkurranser, og det ble delt ut priser i 17 ulike kategorier. I to dager representerte de unge gründerne ungdomsbedriftene sine på stand, presentert seg på scene og ble intervjuet av de over 100 dommerne.

Vargs UB S Produkt

av Haugland, Åse, publisert 20. november 2013 | Skriv ut siden