Her er- og blir du noe

Det har etter hvert blitt en tradisjon at elever og lærere på Arbeidstrening (AT) ved Kvadraturen lager og serverer internasjonal mat til hele skolen. Dette skjer i forbindelse med Internasjonal uke, som ARC aid-aksjonen også er en del av. Som i tidligere år var det et imponerende lunsjbord som ble servert.

Dette er dagen mange ansatte og elever ser fram til med glede. Fargerike og velsmakende gryteretter med grønnsaker, kjøtt og spennende krydder, deilig brød, vårruller, eksotiske frukter og nøtter – lekkert servert på store fat. I år, som tidligere år, har avdelingen planlagt og forberedt, kjøpt inn, laget og servert et fantastisk lunsjbord til alle skolens til sammen flere hundre elever og ansatte.

Det ble en lang kø foran matfatene, og maten forsvant fort, men det var nok til alle. Dette er et flott tiltak og et spennende Elevrådsformann John Marius Bramleyinnslag i Internasjonal uke.

Elevrådsformann John Marius Bramley holdt en kort tale hvor han blant annet oppfordret alle til å gjøre en god innsats på ARC aid-dagen på torsdag.

 (Se flere bilder under)

 

av Haugland, Åse, publisert 29. oktober 2013 | Skriv ut siden