Her er- og blir du noe

Hopp over bommen-kampanjen besøkte i går Kvadraturen skolesenter. Kampanjen ble opprettet i forbindelse med innføringen av tidsdifferensierte bomsatser i Kristiansandsregionen fra 16. september 2013 og er et tiltak i regi av Areal- og transportplanutvalget i Kristiansandsregionen. Hensikten er å inspirere til sykling, gange og bruk av buss og tog. Fordelene ved å reise miljøvennlig er bedre folkehelse, bedre miljø og sparte kroner.

Salg Av SykkelutstyrHopp Over BommenRepresentanter for Hopp over bommen  hadde med seg informasjon om kampanjen, samt diverse sikkerhetsutstyr for syklister. Det var gratis utdeling av sykkelreflekser og refleksgule buffer, i tillegg til salg av rimelige sykkelhjelmer og lykter. To modeller av elektriske sykler var tilgjengelige for utprøving – og i garasjen stod en sykkelreparatør fra G. Nordbys Sykler AS og tilbød lettere service på ansattes sykler. Agder Kollektivtrafikk (AKT) var også representert med alt av bussinformasjon. 

 

 

SykkelrepElektrisk Sykkel 1Elektrisk Sykkel 2

Hopp over bommen-kampanjens besøk på Kvadraturen skolesenter:

 • Informasjon om ”Jeg kjører grønt”
 • Informasjon om busstilbud og de nye bomtakstene
 • Brosjyre med “Trafikkregler for syklister” og “Syklistene tar ansvar”
 • Gratis service på sykler
 • Eksempler på vinterutstyr for syklister
 • Mulighet til å prøve el-sykler
 • Mulighet til å prøve sykkel med henger
 • Sykkelhjelm og sykkellykter til sterkt rabattert pris
 • Gratis refleks til sykkel
 • Gratis refleks-bøff
 • Quiz

 

 

av Haugland, Åse, publisert 17. oktober 2013 | Skriv ut siden