Her er- og blir du noe

Vargs UB fra Kvadraturen skolesenter kapret 1. prisen i kategorien Beste yrkesfaglige bedrift under Norgesmesterskapet for Ungdomsbedrifter på Lillestrøm 25. og 26. april. Bedriften er den første fra Vest-Agder som har nådd helt til topps i NM.
Og ikke nok med det. I tillegg gikk bedriften hen og tok 3. premien i
klassen beste utstilling i samme NM.

NM for Ungdomsbedrifter hadde tidenes høyeste nivå. Derfor var det ekstra flott at Vargs UB fikk med seg hjem både en førsteplass og en tredjeplass.

NM for Ungdomsbedrifter omtales som Norges mest kreative mesterskap. Hele 83 ungdomsbedrifter hadde kvalifisert seg gjennom fylkesvise konkurranser, og det ble delt ut priser i 17 ulike kategorier. I to dager har de unge gründerne representert ungdomsbedriftene sine på stand, presentert seg på scene og blitt intervjuet av de over 100 dommerne.

-Her var det høyt nivå. Både standene og presentasjonene hadde løftet seg jevnt over siden i fjor, og det er flott med tanke på framtida. Ungdommene fra Agder hadde også løftet seg fra i fjor og gjorde rett og slett en strålende innsats, sier Eva Ellingsen, lærer på Arendal videregående.

av oith2, publisert 15. mai 2013 | Skriv ut siden