Her er- og blir du noe

Vi vil ønske alle våre elever som har fått tildelt skoleplass på Kvadraturen skolesenter velkommen til et nytt skoleår. Og en ekstra velkommen til dere som skal begynne på Kvadraturen for første gang.

Kvadraturen skolesenter er stort og har mange studieretninger, det spenner fra videregående opplæring til fagskole. Skoleåret 2014 – 2015 har vi over 1100 elever på videregående og nærmere 400 på fagskolen. Vi har stort mangfold i elevflokken, både når det gjelder fagvalg, erfaringer og alder. Dette gjør at vi er sikre på at du vil trives og lære mye nytt hos oss.

Rektor Morten TorkelsenSommeren i år har vært ekstra fin med varmerekorder mange steder i landet, og vi håper dere har fått utnyttet finværet og ladet opp skikkelig til årets skolestart.

Mens dere har nytt ferien, er det gjort noen oppgraderinger på skolen.  Blant annet så har bygningen nå universell utforming flere steder, noen nye møbler er på plass og vi er alle klare til å ta i mot dere. Oppmøteplanen er publisert på skolens hjemmesider.

Vel møtt til et godt skoleår hos oss.

 

Hilsen
Morten Torkelsen
Rektor
Kvadraturen skolesenter

 

av Haugland, Åse, publisert 7. august 2014 | Skriv ut siden