Her er- og blir du noe
Lunsj3

Foto: Åse Helleren

Hvert år i løpet av Internasjonal uke stiller Restaurant- og matfag på AT opp med matretter fra alle verdenshjørner. Tirsdag
27. oktober serverte de, sammen med Café Quart, de lekreste retter til alle på skolen, både elever og ansatte. Køene var lange for å sikre seg smakebiter fra buffeten.

Det ligger mye arbeid bak den internasjonale lunsjen. Timer, dager og uker med planlegging, innkjøp og tillaging av mat til over 1000 mennesker. Alt skal være ferdig til rett tid og det skal serveres og avvikles i løpet av langfri. Dette klarte de med glans! Det var mange fornøyde ansikter å se i skolekantina denne dagen.

Dette var menyen:

  • Vårruller - fra Kambodsja
  • Conchas - boller fra Mexico
  • Foccacia – brød fra Italia
  • Spicy couscous-salat – fra Marokko
  • Kylling wok – fra Vietnam
  • Nachos - fra Mexico
  • Greske poteter – fra Hellas
  • Omelett à la Mexico
  • Hummbird kake - fra Sør-Amerika
  • Salat

 I tillegg ble det servert fruktspyd fra Service og samferdsel, AT.

av Haugland, Åse /Foto: Åse Helleren/Marit Back Holtskog, publisert 27. oktober 2015 | Skriv ut siden